Rušiuoti produktus pagal:
Pavadinimą   
Kalorijas   
Angliavandenius   
Baltymus   
Riebalus   
 
Grupės
Produktai
Kiekis (g)
KCAL
Anglv.(g)
Baltym.(g)
Riebal.(g)
..
-
-
-
-
 
Viso:
0
0
0
0

Maisto produktai ir patiekalai

Apie neigiamo kaloringumo produktus

Ar galima valgyti ir lieknėti? „Tikriausiai tai nerealu“, - pagalvotų kai kurie. Ir būtų neteisūs: valgyti ir tuo pačiu metu ...
daugiau...

Teisinga mityba žiemą

Prasidėjus žiemos sezonui, organizmas pereina į energiją taupantį režimą ir pradeda gyventi kitomis sąlygomis. Žiemą sutrumpėja diena, sumažėja saulės šviesos, ...
daugiau...

Žiemos vaisiai: pliusai ir minusai

Prasidėjus žiemai, su pirmaisiais šalčiais subręsta vaisiai, kuriuos galima drąsiai vadinti tikromis vitaminų bombomis, kurias teisingai vartojant, žiemą organizmas išgyvens ...
daugiau...

Ar galima valgyti bulves laikantis dietos?

Bulvės – neatsiejamas rudens produktas, kuriuo jau iš anksto daugelis tikriausiai apsirūpino. Tačiau apie šias daržoves iki šiol nenorėjo girdėti ...
daugiau...

Rudens vaisių aistra

Visą savo temperamento jėgą ir subrendusią rudens aistrą gamta mums dovanoja kai kuriuose vaisiuose. Populiariausius ir labiausiai mėgstamus rudenį galime ...
daugiau...

Rudens gėrybių konservavimas

Namų sąlygomis galima konservuoti visų rūšių vaisius, uogas, daržoves, grybus ir iš jų paruošti pačią įvairiausią produkciją.  Gamtos gėrybių konservavimui ...
daugiau...

Moksleivių sveika mityba

Norint sudaryti visavertį moksleivio mitybos racioną, reikia atsižvelgti į specifinius vaiko organizmo poreikius. Juk mokymo programų įsisavinimas iš vaikų reikalauja ...
daugiau...

Išsamiai apie riebalus

Riebalai – tai organinės medžiagos, kurių  pagrindinė paskirtis yra organizmo aprūpinimas energija. Yra žinoma, jog riebalų molekulės turi daugiau energijos, ...
daugiau...

Kaip sumažinti maisto produktų kaloringumą?

Kokią yra mūsų vartojamo maisto kaloringumo reikšmė? Ogi labai didelė! Nuo maisto kaloringumo tiesiogiai priklauso mūsų kūno svoris. Kuo kaloringesniais ...
daugiau...