Rušiuoti produktus pagal:
Pavadinimą   
Kalorijas   
Angliavandenius   
Baltymus   
Riebalus   
 
Grupės
Produktai
Kiekis (g)
KCAL
Anglv.(g)
Baltym.(g)
Riebal.(g)
..
-
-
-
-
 
Viso:
0
0
0
0

Sveikata ir subalansuota mityba

Svorio netekimas ir riebalų netekimas – visai ne tas pats!

Priklausomai nuo pasirinktos dietos galima reguliuoti ne tik svorio, bet ir riebalinio audinio praradimo greitį. Iškrovimo dietas pagal paros kaloringumą ...
daugiau...

Pusryčių privalumai: ką reikia žinoti

Mama buvo teisi: pusryčiai iš tiesų yra pats svarbiausias dienos valgis. Pusryčiai ne tik aprūpina mus energija, kad galėtume pradėti ...
daugiau...

Kaip nepapilnėti atostogaujant

Švediški stalai penkių žvaigždučių viešbučiuose, viliojantys desertai ir kulinarinės ekskursijos su devizu „išbandyti naujus patiekalus“ paprastai tik prisideda prie svorio ...
daugiau...

KAIP išsirinkti mažiausiai kenksmingą skanėstą?

Ką daryti žmogui (dažniausiai moteriai), kai po labai dietiškų pusryčių ir dar labiau dietiškų pietų galvoje laksto velniukas, kuris negali ...
daugiau...

Kaip numesti svorio?

Šis klausimas vis dažniau kankina vis daugiau žmonių, nuomonės šiuo klausimu labai skiriasi, dietos ir svorio metimas jau pasidarė daug ...
daugiau...

Pastovus persivalgymas

Pastovus persivalgymas – tai valgymo sutrikimas, apibūdinamas nuolatiniais persivalgymo priepuoliais, be reguliaraus pasipriešinimo jiems bei neturintis kompensacinio elgesio. Pastoviam persivalgymui ...
daugiau...

Nervinė bulimija

Nervinė bulimija – tai valgymo sutrikimas, pasireiškiantis pakartotinais persivalgymo priepuoliais ir po jų sekančiu kompensaciniu elgesiu (dirbtinai sukeltas vėmimas, vidurius ...
daugiau...

Nervinė anoreksija

Nervinė anoreksija – tai valgymo sutrikimas, kai žmogus sąmoningai mažina ir / ar palaiko mažą kūno svorį, diagnozuojamas pasireiškus šiems ...
daugiau...

Kūno masės indeksas

Norint objektyviai įvertinti savo kūno svorį, reikia jį apskaičiuoti pagal kūno masės indekso formulę. Tai padaryti visai paprasta: reikia kūno ...
daugiau...

Visaverčio maisto gaminimas, derinimas ir valgymas

Pateikiame pagrindines taisykles, kurias reikėtų įsidėmėti. • Maisto produktus geriausia troškinti, virti garuose arba mažame vandens kiekyje, arba kepti grilyje ...
daugiau...

Sveikos mitybos rekomendacijos

1. VALGYKITE MAISTINGĄ, ĮVAIRŲ, DAŽNIAU AUGALINĖS NEI GYVULINĖS KILMĖS MAISTĄ. Kasdien žmogaus organizmas turi gauti apie 40 maisto medžiagų: baltymų, ...
daugiau...

Mitybos poveikis sveikatai

Dabar yra sukaupta pakankamai mokslinių tyrimų duomenų, pagrindžiančių mitybos ir sveikatos ryšį. Dėl nesveikos mitybos atsiranda išeminė širdies liga, arterinė ...
daugiau...